Business 7 Mai 2009 12:14
Una dintre cele mai mari atractii ale unei calatorii o reprezinta diversitatea culinara dintre tarile aflate in diferite colturi ale lumii. Daca odata cu procesul de globalizare, toate magazinele Armani, de la Dubai si pana in Las Vegas arata la fel, mancarea a ramas un element specific fiecarei tari, o latura culturala, care trebuie descoperita cu ocazia oricarei calatorii. Forbestraveler ne prezinta cele mai cunoscute si mai spectaculoase piete alimentare din lume.
San Francisco: Ferry Building Marketplace

Ferry Plaza Farmers Market este cea mai apreciata piata cu produse alimentare biologice ale fermierilor din Statele Unite ale Americii, vizitata de peste 15.000 de cumparatori zilnic, in cautare de produse organice precum branzeturi si sunca, preparate dupa metode traditionale, dar si o mare varietate de fructe si legume.

In ciuda popularitatii de care se bucura, piata este deschisa doar in zilele de marti si sambata. De asemenea, piata se remarca prin micile buticuri axate pe vanzarea de specialitati: branzeturi, patiserie, ciocolata sau ciuperci.

Click aici pentru restul destinatiilor.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.