Cei care inainte au ales sa urmeze cursurile unei scoli de business se afla in situatia de a descoperi efectele unuia dintre cele mai slabe semestre pentru recrutarea de pe bancile scolilor, scrie Wall Street Journal (WSJ).

Astfel, un numar tot mai redus de companii viziteaza campusurile universitare, iar cele care vin au foarte putine oferte de locuri noi de munca pentru viitorii absolventi.

Consilierii in cariera sustin ca acesta este cel mai dificil sezon prin care au trecut. Intr-un studiu realizat de MBA Career Services Council, o asociatie a consilierilor in cariera care activeaza in scolile de business, 56% dintre aceste universitati au raportat o scadere semnificativa a recrutarilor viitorilor absolventi.

Postarea anunturilor de recrutare, de obicei cuprinzatoare cand vine vorba de programe MBA, a pornit pe o panta descendenta, 70% dintre universitati admitand ca numarul anunturilor a scazut cu mai bine de 10%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.