Coca-Cola Hellenic Bottling Company Romania a anuntat ca va disponibiliza in acest an 110 angajati, dintre care 56 de salariati care ocupau pozitii de mercantizori si operatori de date financiare vor avea posibilitatea de a-si continua activitatea in cadrul firmelor specializate.
“Coca-Cola HBC Romania opereaza intr-un mediu extrem de competitiv si complex atat la nivel local, cat si la nivelul Uniunii Europene. In ciuda eforturilor companiei de a raspunde schimbarilor mediului actual, acestea sunt influentate de realitatile economice specifice structurii sale operationale si a costurilor generate. Astfel, compania se vede in situatia de a se adapta situatiei economice actuale specifice tarii noastre si de a lua toate masurile necesare preintampinarii oricaror cauze care pot avea un impact negativ asupra operatiunilor sale din Romania”, declara reprezentantii Coca-Cola HBC Romania.

Potrivit acestora, compania le ofera tuturor angajatilor implicati in acest proces pachete compensatorii in valoare de 7 pana la 10 salarii, in concordanta cu prevederile contractului colectiv de munca in vigoare. De asemenea, angajatii afectati de aceasta decizie vor putea beneficia de servicii de consiliere in cariera.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.