Grupul Carrefour a fost amenintat in 3 februarie cu otravirea produselor alimentare comercializate pe piata franceza, dupa actiuni similiare in ianuarie, daca nu va plati o rascumparare de 800.000 euro, a declarat conducerea magazinului vizat, relateaza AFP.
Oficialii magazinului aflat langa Lyon au refuzat sa ofere detalii suplimentare. Noile amenintari vin ca urmare a "actiunilor precedente similare", de la mijlocul lunii ianuarie, care vizau mai multe magazine ale grupului, a indicat politia din Lyon, fara precizari ulterioare, relateaza NewsIn.

Cartile de vizita pe care era desenat un cap de mort au fost gasite la raioanele alimentare ale mai multor magazine din grupul Carrefour, mai ales din regiunea pariziana, avand inscriptionate "Acestea se vor gasi la raioanele grupului comercial. Multumim pentru trimiterea acestui card catre directiunea magazinului".


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.