Compania de curierat UPS a livrat, anul trecut, 3,9 miliarde colete, adica 15,5 milioane colete in medie pe zi, inregistrand venituri consolidate de 51,5 miliarde dolari si un profit operational ajustat de 6 miliarde dolari.

Veniturile consolidate au crescut cu 3,6% fata de 2007.

Criza finaciara s-a reflectat insa in afacerile UPS incepand cu cel de-al patrulea trimestru al anului trecut cand compania a livrat un volum consolidat de 1,0 miliarde colete, inregistrand o scadere de 3,7%, si venituri cu 5% mai scazute fata de anul trecut. Costurile in scadere ale combustibililor au constituit un avantaj in acest trimestru, insa acesta a fost integral contracarat de decelerarea economiei la nivel mondial.

“Declinul sever inregistrat de activitatea economica din intreaga lume a dus la scaderea dramatica a volumelor de colete si marfuri pentru transporturile UPS. Prin urmare, am decis luarea unor masuri dure, necesare pentru a ne adapta compania la contextul actual. Printre acestea se numara schimbari in structura organizationala, compensatii si configurarea retelei”, a declarat Scott Davis, presedinte si CEO al UPS.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.