Delta Air Lines va relua incepand cu data de 2 iunie 2009 cursele directe dintre Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul John F. Kennedy (JFK) din New York pentru sezonul de vara, a anuntat compania.
Zborurile vor opera de patru ori pe saptamana, iar pasagerii care calatoresc din Bucuresti vor beneficia de mai mult de 40 de conexiuni prin hub-ul JFK pe care Delta il are in New York catre destinatii de afaceri si agrement, cum ar fi: New York, Cleveland, Chicago, San Francisco, Miami, Washington DC, Boston, Orlando si Atlanta.

Acest anunt face parte dintr-o extindere majora la nivel global anuntata miercuri de catre compania Delta. Potrivit reprezentantilor companiei, anuntatul lansarii a 18 noi rute trans-Pacifice si trans-Atlantice in 2009 inseamna pentru Delta oferirea de servicii catre aproape toate marile piete de calatorie din lume.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.