Sefii ArcelorMittal Galati raman fara roaming, mese de protocol si bilete la business class, din cauza crizei, care mai atrage neplata orelor suplimentare si stoparea angajarilor.
Intr-un mail expediat angajatilor cu functii de conducere si celor din TESA, managementul combinatului siderurgic ArcelorMittal Galati anunta un set de masuri care trebuie aplicate de salariati in vederea reducerii costurilor companiei in aceasta perioada de criza.

Sefii sunt primii care raman fara privilegii, adica mese la birou, roaming sau zboruri la business class. Astfel, serviciile de catering si de protocol la birouri vor fi reduse, la fel ca si activitatile de divertisment, cum sunt cinele festive sau spectacolele pentru angajati. Acestea din urma vor fi organizate doar cu aprobare speciala din partea directorului general (CEO), directorului de operatiuni (COO) sau directorului financiar (CFO).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.