Warren Buffett, unul dintre cei mai apreciati investitori din lume, pretindea inca din copilarie ca va ajunge milionar inainte de a implini varsta de 35 de ani. Chiar daca acest lucru s-a intamplat relativ repede, concentrarea sa pentru a obtine investitii tot mai profitabile nu s-a oprit, neglijandu-si de multe ori viata personala. Forbes ne prezinta aspecte pe care nu le stiam cu privire la parcursul profesional, dar si viata personala a acestuia.

La varsta de doisprezece ani s-a mutat cu familia din Omaha, Nebraska in Washington DC, o data cu schimbarea locului de munca a tatalui.

Acomodarea a fost extrem de dificila. "M-am alaturat unor grupuri obscure si am facut lucruri pe care nu trebuia sa le fac", isi aminteste Warren Buffett, care avea note mici la scoala, fugea de acasa si fura echipament sportiv de la un magazin din cartier.

In clasa a X-a Buffett excela deja la economie si castigase 2.000 de dolari in urma vanzarii de ziare (o suma impresionanta in anul 1940). In schimbul sumei de 1.200 dolari si-a cumparat o ferma in Nebraska.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.