Compania Iulius Group, controlata de3 omul de afaceri Iulian Dascalu, va investi peste 50 milioane de euro in cea mai mare parcare subterana din tara, din Iasi, ce va cuprinde 3.000 locuri de parcare, unele pe trei sau chiar pe cinci niveluri

Iulius Group investeste 50 mil. euro in cea mai mare parcare subterana din Romania Sub complexul urbanistic Palas din centrul Iasului vor fi amenajate circa 3.000 locuri de parcare, ce vor deservi zona comerciala, office, hoteliera, rezidentiala si cea de agrement din incinta Palas.

Constructorii estimeaza ca pentru amenajarea parcarii se vor folosi cel putin 5.000 metri cubi de beton cu o compozitie speciala, impermeabila. Inca de la intrarea in parcare, dirijarea se va face electronic, iar soferii vor vizualiza numarul de locuri ramase libere. In plus, un sistem video va monitoriza traficul intregii constructii subterane.

“Fiecare detaliu este extrem de important, de aceea calculele au fost facute precis si atent verificate. Inedita va fi si semnalistica parcarii, iar instalatiile in caz de incendiu, cele pentru ventilatie si pentru masurarea nivelului emisiilor de gaze sunt de ultim moment, presupun ca si acestea unice in Romania”, a afirmat Joachim Jörger, managerul de proiect al ansamblului Palas, reprezentant al companiei germane Assmann Beraten+Planen.

Parcarea de aproape 3.000 de locuri din centrul Iasului va deveni integral functionala in momentul inaugurarii complexului Palas, in anul 2010.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.