Gazda buna a cartilor si a televizorului, aceasta piesa de mobilier ofera stil si prestanta incaperii in care este amplasata

Livingul este, de regula, zona ospitaliera a casei in care gazda isi invita prietenii, iar imbinarea armonioasa a pieselor de mobilier din cadrul spatiului creat socializarii si relaxarii este esentiala. Aici, de regula, pe langa fotolii, canapea, masuta de cafea, o mare parte din spatiu este ocupat de maiestuoasa biblioteca. Aceasta piesa de mobilier ofera stil si prestanta incaperii, de aceea este important sa nu o alegem la intamplare.

Clasica sau moderna, casual sau cu influente orientale, ea trebuie sa se incadreze in tiparul casei.

Cartea ta de vizita
Poti personaliza piesele de mobilier dupa bunul plac sau poti opta pentru ofertele deja existente si in trend. „Ca si forme, la moda sunt corpurile modulare care permit pozitionarea lor perfecta pe spatiul disponibil“, spune Andreea Vasile, coordonator marketing al Carrefour, magazin unde se gaseste si mobila.
Indicat este sa se respecte linia cromatica pentru toate piesele de mobilier existente, iar materialele si culorile folosite sa se armonizeze. „Culorile tapiteriei canapelei, ale bibliotecii, masutei de cafea, decoratiunilor trebuie sa se completeze sau contrasteze placut cu nuanta peretilor si a podelei“, recomanda specialistii Elvila. Daca vrei sa fii in pas cu moda, nu uita sa verifici ce este in trend.

„In preferintele clientilor se mentin culorile inchise, wenge, dar si nuantele de maro, nuc, in combinatie cu otelul cromat sau satinat, sticla ori piele. Revin nuantele roscate si integrarea lemnului de cires“, afirma specialistii Mobexpert.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.