A selecta cele mai luxoase hoteluri din lume este ca si cum ai incerca sa compari sampania de lux cu vinul spumant

Orice ai face, vei fi subiectiv si vei alege ce iti place sau eventual ceea ce iti este la indemana. Desi oamenii difera in ceea ce priveste pasiunea pentru design, am alcatuit un top al celor mai luxoase hoteluri in constructie, capabile sa impresioneze si cei cei mai selectivi cunoscatori in domeniu

  • The Apeiron Island Hotel

Proiectul este evaluat la peste 500 de milioane de dolari si are o intindere de peste 200.000 de metri patrati pe nivel. Viitorul hotel va fi amplasat pe o insula si va fi al doilea hotel de 7 stele dupa Burj Al Arab. Cu inaltimea de peste 180 metri hotelul va fi dotat cu 350 de apartamente de lux, plaje private, aparatura hi-tech, sali de conferinte, restaurante, magazine, cinematografe si galerii de arta.

  • Hotelurile plutitoare

Hotelurile plutitoare sunt un proiect foarte ambitios, estimat la aproape 120 de milioane de dolari. Diferenta intre un hotel plutitor si unul subacvatic sau terestru este ca acesta se poate muta, astfel ca daca te vei trezi cu o alta priveliste in fata decat aceea cu care ai adormit, sa nu fii surprins: in mod sigur ai plutit in timpul noptii spre o alta insula. Proiectul este realizat de un vestit architect englez care a promis ca hotelul nu va ramane doar la stadiul de schita. Este posibil ca pana la sfarsitul anului 2020 sa putem calatori in lume nu numai cu avionul, trenul sau masina, ci si cu un…hotel.

  • Hotelul Waterworld

Proiectul acestui hotel a castigat premiul intai anul trecut pentru cel mai bun design. Hotelul se afla pe apa, intr-o prapastie si este inconjurat de pereti abrupti. Cele 400 de camere, restaurante, cafenele si incaperi pentru oaspeti sunt inconjurate de apa. Cele mai mari atractii vor fi sporturile acvatice, luxoasele piscine, alpinismul si posibilitatea de a practica bungee jumping.

Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.