Beijing Urban Construction Engineering & Niro va demara, la inceputul lunii martie 2009, constructia proiectului Niro Tower, format dintr-un hotel de 4 stele si apartamente, investitie care se ridica la 70 milioane euro, fara a include costurile de achizitionare a terenului, a anuntat compania
Potrivit reprezentantilor companiei, finalizarea acestui proiect imobilar situat pe Bulevardul Expozitiei este estimata sa aiba loc in cursul anului 2011. "Banii vor proveni in principal din fondurile proprii ale companiei, dar se va apela si la credite bancare", a afirmat directorul de comunicare al Niro SA, Ion Badea.

Cladirea va avea 22 de etaje, iar parcarea subterana se va desfasura pe trei nivele. Primele cinci etaje ale cladirii vor fi rezervate celor 120 de camere ale hotelului, suprafata medie construita pe camera fiind de 42 de mp. Ultimele doua etaje vor fi destinate apartamentelor de lux. In total, vor fi construite 139-143 de apartamente, numarul final al acestora urmand a se stabili in functie de configuratia apartamentelor de lux, care se va face conform beneficiarului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.