Global Finance a luat, prin fondul sau imobiliar, un credit sindicalizat de 80 milioane euro, aranjat de Banca Romaneasca - membra a grupului National Bank of Greece - si EFG Telesis, pentru dezvoltarea proiectului Global City Business Park

Global City Business Park are o suprafata totala construita de 56.000 de metri patrati si o suprafata neta inchiriabila de 44.000 mp, care se intinde pe suprafata a doua cladiri. Complexul va gazdui galerii comerciale, restaurante si zone de servicii la parter, iar etajele superioare vor oferi suprafete deschise de pana la 2.800 mp pe nivel.

Cladirile vor avea 18 lifturi de mare viteza, sisteme HVAC pe patru cai, etaje suprainaltate, inaltime neta de 3 metri, sisteme de securitate, acces controlat si generator, proiectul fiind de clasa A. Complexul beneficiaza de 890 de locuri de parcare. In vecinatatea Global City Business Park, compania dezvolta si un parc rezidential, Global City Residential Park, cu 381 de apartamente.

Global Finance vrea sa dezvolte inca doua proiecte imobiliare de mare anvergura in Romania: Global Gardens, un proiect rezidential situat langa Scoala Americana, si Global Plaza Floreasca, un proiect mixt, situat in imediata vecinatate a Parcului Floreasca, ce va include birouri, galerii comerciale si apartamente de lux. Global Finance activeaza si pe pietele imobiliare din Bulgaria si Serbia, majoritatea investitiilor sale fiind directionate catre proiecte rezidentiale.

Global Finance este un fond de investitii independent care administreaza o serie de fonduri imobiliare si fonduri inchise de investitii (private equity). Infiintata in 1991, Global Finance are birouri la Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad si a realizat peste 70 de investitii, administrand in total peste 850 milioane euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.