Preturile apartamentelor din complexul Asmita Gardens, situat in zona Splaiul Unirii-Calea Vacaresti, au crescut de la 1.000 euro pe metru patrat la 1.600 euro pe metru patrat, din luna mai 2006 si pana in prezent, au declarat reprezentatii Colliers, agentul de vanzare al proiectului
"Vanzarile pentru proiectul Asmita Gardens au inceput in luna mai 2006, pretul de atunci fiind de 1.000 euro/mp. In prezent, aproximativ 60% din proiect este vandut, iar preturile au ajuns la 1.600 euro/mp, ele variind si in functie de etaj. Astfel, apartamentele de la ultimele etaje sunt considerate apartamente de lux si preturile ajung pana la 1.800 – 2.000 euro/mp", a declarat Atena Tiplic, Project Manager Colliers. Potrivit reprezentantilor Colliers, preturile locuintelor din Asmita Gardens au crescut cu circa 10% in 2008 si vor mai creste in a doua jumatate a anului, fiind estimata o crestere de maxim 15-20% pe an.

Pentru mai multe detalii despre proiect si preturile apartamentelor din Amsita Gardens click aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.