Business 7 Iulie 2008 06:09
Un apartament de trei camere pe malul Mediteranei, mobilat, intr-un bloc de trei etaje cu garaj subteran, lift si piscina pe acoperis - 98.000 de euro
Criza imobiliara din Spania a facut ca si pia­ta romaneasca sa fie inundata de oferte de apartamente si vile in peninsula. Unele au fost traduse si preluate de agentii imobiliare romanesti. Pe internet, ofertele sunt impresionante ca numar: un singur site are, de pilda, 400 de tipuri variate de apartamente si vile. Preturile variaza in functie de „dotari”. De pilda, o vila in orasul Alicante (capitala provinciei cu acelasi nume) cu 8 dormitoare si 2.000 de metri patrati de teren, in care se includ o gradina exotica si o piscina, costa 700.000 de euro. Care sunt avantajele? Alicante este descrisa de agentiile de turism ca zona de litoral cu cele mai bune tratamente antistres. Dar exista si locuinte la preturi-chilipir.

Vila la Mediterana - 200.000 de euro
Daca n-ai atatia bani si nici nu-ti trebuie vila cu 8 camere, poti sa-ti alegi una in Cox, un orasel apropiat de Alicante, cu doar 6.000 de locuitori. O vila noua cu 5 camere, terasa si garaj, costa 207.000 de euro. Vila este parte a unui cartier rezidential privat, pazit si cu acces restrans in incinta. Amplasamentul detine spatii verzi, piscine, zone de recreere, locuri de joaca pentru copii, parcari etc. Este situat la 10 minute de Marea Mediterana, inconjurat de porturi private pentru toate tipurile de ambarcatiuni de agrement, terenuri de golf, la 5 minute de intrarea pe autostrada si la 30 de minute de aeroportul international „Altel“ (Alicante). Daca vrei mai ieftin, dar la un standard apropiat, poti sa iei un apartament de 4 camere intr-o vila situata tot intr-un cartier rezidential privat din Cox, cu 153.000 euro.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.