Colin Richard Hart va investi circa 170 de milioane de euro intr-un proiect imobiliar pe 277.975 de metri patrati

Colin Richard Hart, fost partener de afaceri cu Dinu Patriciu si cercetat in dosarul Rompetrol, intentioneaza sa dezvolte un proiect imobiliar pe un teren de 10 hectare in nordul Bucurestiului, relateaza MEDIAFAX.

Firma Vanquest Imobiliare, detinuta de omul de afaceri american, a primit in octombrie 2007 avizul de urbanism pentru proiectul imobiliar situat in zona Intrarea Straulesti - Strada Baiculesti, iar in luna februarie a acestui an a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal.

Proiectul va avea o suprafata construita de 277.975 de metri patrati, potrivit planului de urbanism, publicat pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti. Potrivit analistilor din piata, valoarea investitiilor intr-un proiect imobiliar este, in medie, de circa 600 de euro metrul patrat construit, ceea ce ar insemna ca proiectul lui Colin Hart ar putea costa 160-170 de milioane de euro.

Din planul de urbanism zonal reiese ca proiectul va cuprinde locuinte, birouri si spatii comerciale, iar inaltimea maxima a cladirilor va fi de 110 metri. Colin Hart nu a putut fi contactat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.