Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat joi vanzarea prin licitatie publica a unor imobile compuse din cladiri (noua constructii demolabile), terenul in suprafata de 21.011 mp si utilitati, situate in sectorul 1 al Capitalei.
Pretul de pornire al licitatiei pentru imobilele apartinand societatii Contransimex SA este de 24, 691 milioane dolari (fara TVA), iar licitatia propriu-zisa va avea loc pe 23 iulie.

Garantia de participare la licitatie reprezinta 30% din pretul de pornire si se depune sub forma de scrisoare de garantie bancara (model AVAS), in original, emisa de o banca romana sau de o banca straina cu care o banca romana are relatii de corespondent, valabila 45 zile de la data organizarii licitatiei sau virament.
Pretul de adjudecare se poate achita in dolari sau echivalent in lei, la cursul BNR valabil la data platii.
Potrivit AVAS, conform legii, toti cei care poseda un drept real asupra bunurilor scoase la vanzare au obligatia sa faca dovada acestuia pana in pre-ziua licitatiei, respectiv 22 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.