In cazul in care iti doresti un apartament nou, intampini desigur problema termenului de livrare. Multi dintre dezvoltatori practica preturi mici numai in prima faza de dezvoltare, iar tu esti nevoit sa astepti doi ani pana cand proiectul este finalizat. MB Dezvoltare are in continuare oferte atractive pentru apartamentele ce vor fi date in folosinta la sfarsitul acestui an.

Complexul rezidential Lac de Nuferi, mai are disponibile la acesta data, 32 de apartamente dintr-un total de 80 de unitati. Apartamentele au preturi accesibile si beneficiaza de o oferta de finantare foarte avantajoasa prin BancPost. Avansul este de numai 15%, iar suma ramasa, poate fi achitata prin Creditul Rezidential oferit de Bancpost. Astfel, pentru un apartament de doua camere, care costa 95.090 Euro, se poate plati un avans de doar 14.263 Euro, iar diferenta de 80.827 Euro va fi finantata prin credit de catre Bancpost (toate preturile includ TVA).

Scurta descriere a proiectului Lac de Nuferi

Complexul este amplasat pe malul lacului, in apropierea Padurii Mogosoaia, la 11 kilometri de Piata Victoriei. Accesul catre centru este foarte rapid, aproximativ 25 de min pana in Piata Victoriei, in orice conditii de trafic. Cladirile au un regim redus de inaltime (S+P+2E+3R+4R), astfel incat tu sa te bucuri de intimitate si de spatiu. Apartamentele au una, doua sau trei camere, iar suprafetele variaza intre 45 si 101 mp. Intra pe www.lacdenuferi.ro pentru a afla din timp ce apartamente au ramas disponibile.

Calitatea lucrarilor este unul dintre principalele aspecte ce recomanda proiectul Lac de Nuferi: tencuielile sunt mecanizate, Baumit, tamplaria exterioara este Trocal, profil cu cinci camere, lifturile sunt Schindler, Elvetia si pornesc direct din subsol, instalatiile sunt de ultima generatie incluzand centrale Junckers, Germania.

Facilitati

Printre facilitatile de care dispune complexul se numara: o zona comerciala (magazin alimentar), sala de fitness, zona de solar natural, spatiu verde pentru odihna si relaxare, pista de jogging exterioara.

Contact

Pentru mai multe detalii si pentru a alege finisajele dorite in apartamentul tau, te asteptam in showroom-ul din calea Grivitei, nr 371. Poze din santier cu stadiul fizic al lucrarilor gasiti pe
www.lacdenuferi.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.