Business 26 Mai 2008 23:13
Peste 40 de expozanti isi vor prezenta ofertele ce insumeaza circa 20.000 de unitati locative in cadrul Targului de Case Real Bucharest, potrivit site-ului evenimentului.

Cele 20.000 de unitati locative ce vor fi prezentate la expozitie constau in vile de lux, ansambluri rezidentiale de vile plasate in zonele verzi ale Capitalei sau in zona de litoral, apartamente in noile ansambluri de blocuri ridicate de investitori, dar si ansambluri de locuinte in strainatate.

In cadrul expozitiei, Vigogeo Invest aduce patru proiecte - Sofia Residence Saturn, Francesca Residence Costinesti, Elenora Residence Costinesti si Vigoresidence Herastrau, cu o valoarea a investitiei de aproximativ 42 milioane de euro.

In cadrul proiectului Sofia Residence Saturn, preturile incep de la 32.900 euro plus TVA.
Potrivit organizatorilor, piata imobiliara autohtona este una aglomerata de astfel de manifestari, iar targul vrea sa aduca cei mai importanti jucatori de piata. A patra editie a Targului de Case Real Bucharest, organizat de Finmedia, are loc in perioada 22- 25 mai la Sala Palatului.

Aflata deja la a IV-a editie, expozitia creeaza platforma necesara pentru contacte si comunicare in acest domeniu de actualitate cum este cel imobiliar, reprezentand, fara indoiala, cel mai important eveniment organizat in Romania dedicat acestui sector.

Targul de Case se diferentiaza pe piata targurilor de gen din Bucuresti prin locatia centrala, spatiul expozitional ofertant - peste 1.000 mp, cat si prin faptul ca intrarea vizitatorilor este libera.
Un numar de peste 30 de expozanti vor fi prezenti: dezvoltatori de proiecte imobiliare, constructori, finantatori, antreprenori, consultanti.

Varietatea companiilor participante va oferi vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de sprijin in toate etapele achizitionarii unei locuinte, si anume vor putea compara ofertele fie ca este vorba despre o locuinta sau o investitie pentru care vor putea alege, chiar la fata locului, si varianta cea mai avantajoasa de finantare. Editia din acest an aduce ceva nou pentru vizitatorii sai: un birou de consultanta gratuita pentru obtinerea creditelor necesare achizitionarii imobilelor.

Evenimentul reprezinta locul unde se intalnesc interesele pe termen scurt ale investitorilor de pe aceasta piata, cu cele ale constructorilor, ale finantatorilor si mai ales, cele ale viitorilor beneficiari. Real Bucharest este un mod de a descoperi, pe parcursul a patru zile, ofertele din piata, tendintele-cheie ale pietei imobiliare, ultimele noutati in domeniu, creditul adecvat ori sfatul direct al consilierilor specializati, prezenti in spatiul expozitional.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.