Business 24 Mai 2008 18:09
Westhill Development Ltd a inceput lucrarile de constructie pentru dezvoltarea centrului comercial Crizantema Plaza, din Targoviste ce urmeaza a fi deschis la finele lui 2009, prin investitii de peste 60 milioane euro, a informat compania.
Westhill Development a inceput constructia mall-ului din Targoviste Crizantema Plaza are o suprafata de aproximativ 35.000 metri patrati spatiu net pentru zona de retail, impartita pe doua niveluri, parter si etaj, plus o parcare cu peste 1.000 de locuri. Parterul centrului comercial va include un hipermarket, magazine cu electrocasnice, mobilier pentru interior, articole sport si alti retaileri, iar etajul este prevazut cu cinema multiplex, sali de bowling si food court.

"Crizantema Plaza este pozitionata astfel incat sa raspunda cererilor cu un potential mare din aceasta zona aflata in plina dezvoltare. Vom investi peste 60 de milioane de euro in acest proiect si avem in plan si alte proiecte, Romania fiind o tara cu mari oportunitati de dezvoltare" a declarat directorul Westhill, Minesh Sheta.

Centrul comercial se va deschide la sfarsitul anului 2009 si va fi usor accesibil, fiind aproape de iesirea din Targoviste spre Sinaia, in partea de nord a orasului, unde se afla pozitionat si campusul Universitatii Valahia cu cei 25.000 de studenti. Orasul Targoviste, aflat la 80 kilometri distanta de Bucuresti, beneficiaza deja de investitii importante din partea unor companii foarte cunoscute precum Samsung si Renault.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.