Business 7 Mai 2008 12:01
Roman Abramovich, celebrul miliardar rus, va construi la Londra cea mai mare si mai impresionanta resedinta privata din Marea Britanie.
Chiar cand se zvonea ca Roman Abramovich a demarat lucrarile pentru constructia celui mai scump iaht din lume, The Telegraph anunta faptul ca excentricul miliardar rus intentioneaza sa-si construiasca la Londra cea mai scumpa, mai impunatoare si mai luxoasa resedinta private din lume.

Mult asteptata resedinta din Knightsbridge, Londra, va fi construita prin unirea a doua case invecinate, rezultand astfel o superba resedinta de opt etaje, cu opt dormitoare, sala de cinema, piscina interioara si sauna.

Arhitectura exterioara a caselor va ramane intacta, in schimb interiorul, va fi decorat intr-un opulent si excentric stil rusesc cu cele mai noi si mai costisitoare aparitii pe segmentul decoratiunilor interioare.

Resedinta private a miliardarului Roman Abramovich va ajunge la valoarea record de 150 de milioane lire sterline.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.