Dezvoltatorul imobiliar UTA ARED a inceput constructia unui ansamblu rezidential, format din 16 blocuri, in municipiul Arad, in valoare de peste 45 milioane de euro, iar printre posibilii beneficiari sunt romanii din Spania care doresc sa se intoarca in tara, transmite corespondentul NewsIn.
Ansamblul Rezidential RED 1, compus din 16 blocuri, este construit in trei etape. Potrivit oficialilor companiei, prima etapa cuprinde 180 de apartamente, care au fost deja predate, investitia ridicandu-se la aproximativ 5 milioane de euro. Cea de a doua etapa cuprinde 230 de apartamente, valoarea investitiei fiind de 6,7 mililioane euro, iar termenul de predare este sfarsitul anului 2008. In ultima etapa, vor fi construite 900 de apartamente si va constitui o investitie de circa 32,2 milioane euro, cu termen de finalizare in anul 2011.

"Clientii nostri majoritari sunt persoane intre 20 si 70 ani, cu venituri medii si mari, obtinute in tara si strainatate, un segment important fiind detinut si de romanii din diaspora care doresc sa se intoarca in tara sau sa investeasca in domeniul imobiliar. Acestia sunt obisnuiti cu proiecte imobiliare de mare anvergura si apreciaza avantajele unei constructii noi de tip condominium. Multi lucreaza in constructii si au asteptari mari referitoare la calitatea constructiilor si a serviciilor oferite. Un segment important il constituie romanii care lucreaza in Spania, acestia formand acolo comunitati unite importante, de aceea constituie un public tinta si ar trebui sa fie luat in considerare de orice dezvoltator imobiliar“, a declarat Bogdan Valcan, asistent manager imagine-vanzari in cadrul UTA ARED.

Compania UTA ARED a fost infiintata in anul 2004, cand fosta societate de stat UTA din Arad a fost cumparata de grupul de firme Codlea prin achizitionarea pachetului majoritar de actiuni detinut de statul roman. Firmele din cadrul grupului Codlea desfasoara activitati diverse cum ar fi comert, servicii, dezvoltarea de proiecte imobiliare, consultanta financiara si de management. In prezent valoarea capitalului social subscris si varsat al UTA ARED este de 27 milioane lei.

Reprezentantii companiei aradene au anuntat ca intentioneaza sa inceapa si alte proiecte imobiliare in Arad, Timisoara, Baia Mare si Satu Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.