Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania estimeaza ca, anul viitor, piata creditelor va ajunge la o valoare de opt miliarde de euro, dupa ce in ultimii ani a inregistrat o crestere de 65-75% pe an.

In ciuda acestei evolutii, creditele ipotecare nu reprezinta decat 3,4% din PIB-ul Romaniei, fata de 50% in cazul tarilor dezvoltate din Europa.

Pentru a-si consolida pozitia, Coldwell Banker Affiliates of Romania va lansa din luna mai serviciul Coldwell Banker Mortgage, ce va permite clientilor sa isi finanteze achizitiile imobiliare.

Serviciul CB Mortgage va actiona ca un broker de credite si va fi prezent in toate filialele Coldwell Banker Affiliates of Romania din tara, completand oferta de servicii adiacente celor imobiliare.

„Targetul nostru este sa devenim lider de piata in intermedierea de credite, target realizabil prin volumul de clienti pe care ii avem in branch-urile noastre din Capitala precum si din Ploiesti, Brasov, Campulung sau Piatra Neamt”, a declarat Marius Andronache, Managing Director al Coldwell Banker Mortgage, Valuation & Research.

Marius Andronache a fost numit Managing Director al Coldwell Banker Mortgage, Valuation & Research, el fiind responsabil pentru implementarea noului brand CB Mortgage si a celorlalte doua servicii Valuation si Research. Inainte de a se alatura echipei Coldwell Banker, Andronache a lucrat la BAT, Michelin, Metro Cash & Carry si la cel mai mare fond de investitii sud-estul Europei, Global Finance.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.