Enigma Trading, companie specializata in distributia de ambalaje si produse de uz casnic si industrial, a semnat un contract de inchiriere pentru un spatiu de depozitare de 3.068 mp si 507 mp spatii de birouri in NordEst Logistic Park, un proiect ce apartine fondului de investitii Immoeast.

“Compania isi va muta activitatea in NordEst Logistic Park luna viitoare, iar pana la sfarsitul lunii iunie, spatiu va fi complet operational”, au declarat reprezentatii DTZ Echinox, compania de consultanta imobiliara care a intermediat tranzactia.

Produsele Enigma Trading sunt distribuite sub brandurile Epack sau Ropack, in retele precum Metro, Selgros, Auchan sau Mega Image.

NordEst Logistic Park este primul proiect logistic din Bucuresti, fiind situat in partea de nord-est si oferind acces atat catre Autostrada Soarelui, cat si catre Autostrada Bucuresti-Brasov. Pana in acest moment, au fost construti 16.000 mp. Intregul parc logistic se desfasoara pe o suprafata de 54.000 mp, termenul de finalizare fiind sfarsitul anului 2009.

“Aceasta relocare face parte din noul trend urmat de companiile care aleg sa isi organizeze atat spatiile de depozitare, cat si spatiile de birouri, in parcuri logistice situate in apropierea Bucurestiului”, a declarat Bogdan Gubandru, consultant in cadrul departamentului industrial al DTZ Echinox.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.