Atrium Centers a incheiat un parteneriat cu Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, pentru inchirierea a 10 sali de cinema ce vor fi amplasate in cadrul viitorului complex comercial Atrium Center Arad.

Centrul comercial din Arad reprezinta o investitie de 75 milioane de euro, iar finalizarea constructiei este programata pentru al patrulea trimestru al anului 2009.

Atrium Center Arad va fi amplasat in centrul orasului Arad, aproape de gara si statia centrala de autobuz a orasulu, avand o suprafata totala inchiriabila de peste 30.000 de mp si o suprafata totala construita de aproximativ 70.000 mp. Activitatea de leasing pentru Atrium Center Arad este coordonata de DTZ Echinox, printre chiriasi aflandu-se Billa, Sephora, Mark& Spencer, Reserved, Cropptown, Diverta, Bamboo, Meli Melo, Benvenuti, Gatta, Miniblu, Optiblu, Steilmann, Adidas, Gentil, Leonardo, Inmedio, Centrofarm, MOA, Orsay, Motivi, Bigotti si Office Shoes.

Atrium Centers face parte din Dawnay, Day Group, care detine o experienta de peste 20 de ani in domeniul investitiilor imobiliare private pe piata proprietatilor din Europa, in tari precum Germania, Cehia, Ungaria, Polonia, Ucraina, Statele Baltice si India. Dawnay, Day PanTerra ofera expertiza in investitii imobiliare si administrarea activelor, servicii financiare si investitii de capital.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.