Actionarii Concefa Sibiu au aprobat un proiect de dezvoltare imobiliara de 400 de apartamente in valoare de 28 milioane euro, care va fi finantat im mare parte printr-un credit de 16 milioane euro, relateaza NewsIn.

Hotararile au fost luate in cadrul adunarii generale a actionarilor din 11 aprilie. La adunarea generala s-a aprobat si initierea proiectului de fuziune, conform caruia compania urmeaza sa absoarba societatea Bravcof Brasov, achizitie pentru care Concefa Sibiu va contracta un credit de sase milioane euro.

O alta hotarare pe care actionarii au luat-o in cadrul adunarii a fost cresterea plafonului la contractele de garantare pentru leasing la opt milioane euro, de la trei milioane euro.

Totodata, actionarii au mai aprobat si o linie de credit pentru investitii in echipamente tehnologice de un milion euro sau echivalentul sumei in alta moneda.

Actionariatul companiei a hotarat aprobarea plafonului de creditare de 3,5 milioane euro sau echivalentul in alta moneda si un plafon de 10 milioane lei pentru scrisori de garantie bancara in vederea participarii la licitatii.

Societatea are ca obiect de activitate constructia de cladiri si lucrari de geniu civil.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.