Donald Trump a organizat recent petrecerea destinata inaugurarii noului hotel Taj Mahal, din Atlantic City, odata cu finalizarea impresionantei constructii.
La eveniment au participat Ivanka, Melania si Donald Trump, Rosalind Krause, directorul general al Taj Mahal, precum si oficialitatile Atlantic City si diferiti reprezentanti ai industrie de turism.

“Aceasta este o zi istorica ce confirma promisiunile noastre de a investi in continuare in dezvoltarea industriei de turism, oferind atat oamenilor de afaceri cat si celorlalti oaspeti o paleta larga de camere, locuri de luat masa sau de petrecere a timpului liber, centre de relaxare, magazine, ce vor sta la dispozitia lor pe durata intregului an calendaristic”, sustine Rosalind Krause.

Turnul va avea 782 de camere, incluzand 74 apartamente dintre care 4 vor fi de lux, construite dupa modelul celor de tip penthouse ale Taj Mahal.

Camerele au fost in asa fel proiectate si realizate incat sa imbine utilitatea cu rafinamentul. Asadar, pe langa faptul ca sunt spatioase si inalte, iar baile extrem de moderne, fiecare camera este dotata cu o plasma high-definition de 50 de inchi, acces la internet wireless, statie iPod si multe alte facilitati. La toate acestea se adauga trei sali de conferinta extrem de spatioase si dotate cu aparatura necesara desfasurarii celor mei pretentioase intalniri de afaceri.

Designul interior apartine agentiei Hirsch Bedner Associates din California, culorile alese alternand intre nuante de maron, auriu si rosu; se creaza astfel o atmosfera calda, dar in acelasi timp extrem de moderna.

Hotelul va fi disponibil partial din toamna acestui an (primele 20 de etaje, aproximativ 400 de camera), urmand ca in fiecare luna sa fie decorate un circa 100 de camere. Termenul de finalizare al intregului hotel a fost stabilit pentru ultima luna din an.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.