Cu 150.000 de euro cumparati o casa in Daytona Beach, Miami sau Key Largo, statiuni populare din Florida.

In cazul in care va decideti sa achizitionati o casa pe malul Oceanului Atlantic, statul american Florida poate fi o optiune. Acesta este una dintre cele mai populare destinatii turistice la nivel mondial. Aici puteti gasi vile sau apartamente la preturi comparabile cu cele ale unor apartamente in cartierele Bucurestiului. O casa cu gradina si piscina costa incepind cu 150.000 de euro, in functie de zona, deschidere la mare, precum si de facilitati sau de tipul de locuinta.

In Miami, orasul cu aproximativ 10 milioane de turisti anual, o casa cu 3 dormitoare si curte cu gradina de palmieri costa 136.000 de euro.
Publicitate

Casa este dotata cu piscina, iar bucataria are toate utilitatile necesare, de la aragaz si frigider pina la spalator de vase.

Ceva mai scumpa, o locuinta cu patru camere si doua bai costa 190.000 de euro. Proprietatea, situata pe un teren de 1.500 mp, are finisaje din marmura si podele din bambus. Dotarile includ toate utilitatile in bucatarie, iar curtea interioara are gard viu de ficus. Avansul este de 39.000 de euro.

In Key Largo, una dintre insulitele arhipelagului Florida Keys, o proprietate poate costa doar 98.000 de euro. Casa, imbracata in lemn, are doua camere, baie si veranda. Printre dotari se numara cablul tv, aer conditionat, mobila si toate utilitatile din bucatarie.

Avansul consta in suma de 20.000 de euro. In Daytona Beach, celebra statiune de pe malul Atlanticului, o casa cu trei camere, doua bai si bucatarie costa 127.000 de euro, iar pentru avans este nevoie de 25.000 de euro. Proprietatea se afla pe un teren de 2.200 mp.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.