Mai multe companii internationale de consultanta de business, vanzari, si marketing cu birouri si in Statele Unite aduc oferte de locuinte cu doua, trei, respectiv patru camere in Florida, la targurile imobiliare din Capitala, informeaza NewsIn.

Potrivit organizatorilor Targul National Imobiliar (TNI), ofertele imobiliare din Statele Unite ale Americii au preturi mai mici, in cele mai multe cazuri, decat cele din Romania. Printre locuintele scoase la vanzare de companiile americane se regasesc si apartamente de doua camere in Florida, construite in anul 2000 si cu o suprafata de 40 metri patrati care vor putea fi cumparate la targul imobiliar din Capitala cu 62.000 de euro. Cei care vor sa inchirieze locuinte similare in Florida vor trebui sa scoata din buzunar circa 640 euro/luna.

Printre participantii de peste ocean la targul imobiliar din Capitala, care va avea loc in perioada 17-20 aprilie, se numara Ten-global si Castle Realty. Ten-global este o companie internationala de consultanta de business, vanzari, si marketing cu birouri in Florida (SUA) si Bucuresti. Castle Realty, cu sediul in Florida, Statele Unite, este o companie specializata in afaceri imobiliare. Cele doua companii faciliteaza impreuna tranzactii imobiliare in primul rand in Florida. Ambele companii fac parte din Consiliul International al Organizatiei de Real Estate din Florida.

"Experienta noastra de business, precum si cunostintele directe pe care le avem despre Romania, ne ajuta sa oferim nu numai un portofoliu complet si eficient de servicii imobiliare, dar si servicii destinate unei adaptari rapide la felul in care se conduce o afacere in Statele Unite. Scopul participarii noastre la targ este ca sa prezentam participantilor si vizitatorilor expozitiei posibilitati de investitie in real estate si business in Florida", au declarat reprezentantii Ten-global si Castle Realty.

In afara de companiile americane prezente la TNI, la editia din acest an vor lua parte si agentii imobiliare din tarile invecinate care vor scoate la vanzare cateva mii de locuinte.

Targul National Imobiliar va reuni, timp de patru zile, constructori, dezvoltatori, agentii imobiliare, companii din domeniul financiar care vor prezenta oferte imobiliare si financiare atat publicului larg dar si specialistilor in domeniu. Cu aceasta ocazie vor fi prezente oferte de apartamente, vile, case de vacanta, birouri si spatii comerciale, atat din tara cat si din afara acesteia, dar organizatorii evenimentului vor pune accent si pe unitatile locative destinate inchirierii, nu doar vanzarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.