Dezvoltatorul imobiliar Mega Company va investi 80 milioane de euro pentru constructia unui parc de retail de tip outlet, situat in apropiere de Capitala, in zona autostrazii Bucuresti-Pitesti, a anuntat agentia Colliers, promotorul proiectului
Proiectul se numeste Mega Designer Outlets si va fi dezvoltat in doua faze. Prima etapa, care va fi finalizata in toamna acestui an, va pune la dispozitie 16.000 de metri patrati de suprafata inchiriabila, urmand ca dupa finalizarea intregului parc de retail spatiile sa totalizeze 38.600 de metri patrati.

"Conceptul de outlet este mult asteptat pe piata noastra. Cu atat de multe anunturi cu deschiderea de mall-uri, segmentul de centre comerciale de tip outlet a inregistrat o cerere crescuta atat din partea retailerilor cat si din cea a consumatorilor", a declarat directorul diviziei de retail in cadrul agentiei imobiliare Colliers International, care inchiriaza spatiile din centrul Mega Designer Outlets.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.