Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup are in plan investitii de circa 400 milioane euro in urmatorii ani in construirea a trei ansambluri rezidentiale in Bucuresti
Anchor Group face locuinte de 400 milioane de euro Reprezentantii Anchor Grup nu au dorit sa ofere momentan informatii detaliate despre cele trei proiecte pe care compania urmeaza sa le dezvolte in Capitala. In prezent, compania are un volum de investitii de 390 milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare, in afara celor 400 milioane euro necesare celor trei proiecte rezidentiale.

Anchor Grup a lansat oficial proiectul Anchor Plaza Metropol ce cuprinde constructia unei cladiri de birouri clasa A care va fi situata in Bucuresti, in apropiere de Plaza Romania, prin investitii de 50 milioane euro.
"Anchor Grup va continua si in viitor investitiile si dezvoltarea in Romania in domeniul imobiliar. Estimam ca, odata cu finalizarea Anchor Plaza Metropol, aproximativ 3.000 de oameni vor lucra in aceasta cladire", a declarat directorul executiv al companiei, Ibrahim Paksoy citat de Wall-Street.

Anchor Plaza Metropol va dispune de o suprafata inchiriabila de aproximativ 33.600 metri patrati, cu 3.000 metri patrati pe etaj si va oferi rezidentilor atat locuri de parcare subterane cat si exterioare. Lucrarile de constructie au fost demarate deja si sunt realizate de catre Serrom Construction International, iar inchirierile sunt disponibile din luna martie

Anchor Group a intrat pe piata romaneasca in 1997 si este dezvoltatorul primului centru comercial de tip mall din Capitala, Bucuresti Mall, potrivit Cotidianul. Dezvoltatorul mai detine centrul comercial Plaza Romania si cladirea de birouri Anchor Plaza. Intentiile companiei turcesti de a investi pe segmentul rezidential nu reprezinta o premiera. Compania construieste deja un ansamblu in Bucuresti. InCity Residences este situat pe Calea Dudesti, la citeva minute de Bucuresti Mall, Piata Alba-Iulia si Piata Unirii. Ansamblul rezidential va fi format din patru blocuri cu 17 etaje. In momentul lansarii acestuia s-a spus ca va oferi locatarilor facilitati precum 600 de locuri in parcarea subterana, piscina acoperita, terenuri de squash, centru de fitness, spatii de joaca, dar si curatatorie chimica, supermarket, farmacie, gradinita, salon de infrumusetare si un restaurant..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.