Dezvoltatorul imobiliar American Colony va investi prin intermediul subsidiarei sale Inter Colony Real Estate Development peste 1,8 miliarde de euro pe piata imobiliara din Romania, unde are in plan construirea a cateva mii de apartamente, potrivit reprezentantilor companiei
Cel mai mare proiect al companiei pentru piata imobiliara romaneasca va fi realizat in parteneriat cu un alt investitor israelian pe un teren de circa un milion de metri patrati in comuna Afumati. Investitia se va ridica la 1,635 miliarde euro, iar Intercolony detine 65% din acest proiect, a carei construire va incepe in primul trimestru al anului viitor. Potrivit datelor companiei, proiectul din Afumati are destinatie rezidentiala, iar constructia va fi finalizata intr-un interval de sase ani de la inceperea lucrarilor.

Cel de-al doilea proiect al firmei va fi realizat in zona Floreasca din Bucuresti, langa Lacul Tei, pe un teren de circa 19.000 de metri patrati si va costa 89 de milioane de euro. Acolo, Inter Colony a cumparat un teren de 14.000 mp, pe care va dezvolta un proiect rezidential de lux ce va fi terminat in aproximativ patru ani.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.