Dafora Medias intentioneaza sa infiinteze o firma pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar in Bucuresti, a anuntat, astazi, compania de foraj petrolier si constructii, intr-un comunicattransmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB)
Daca actionarii vor aproba proiectul, Dafora Medias va detine 50% din capitalul social al companiei nou create. Societatea imobiliara se va infinta numai in urma unui studiu de fezabilitate, precizeaza comunicatul Dafora.De asemenea, actionarii vor fi consultati in data de 27 martie cu privire la vanzarea unui teren din Bucuresti, pe care sunt amplasate constructii, catre compania nou infiintata. Wall-Street informeaza ca actiunile companiei de foraj petrolier si constructii Dafora Medias (DAFR) vor incepe sa fie tranzactionate, de joi, la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), in urma transferului de pe piata Rasdaq.

Dafora Medias are un capital social de 97,36 milioane lei (26,6 milioane euro), divizat in 973,57 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Poitrivit ultimei raportari, actionarii principali al societatii sunt Gheorghe Calburean, cu 48,17% din actiuni, Julius Baer International Management LLC (in calitate de mandatar), cu 10,67%, si Dafora Group SA, cu 7,46% din totalul actiunilor.

Totodata, potrivit Zf, compania vrea sa vanda un teren cu constructiile aferente situat in Bucuresti, pe strada Andrei Popovici, la un pret care va fi stabilit de catre un evaluator specializat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.