Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a demarat procedura de contractare prin credit ipotecar a 56 de apartamente in municipiul Campina dupa ce recent a folosit acelasi procedeu si pentru contractarea a 149 de apartamente in Ploiesti si Bucuresti
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a inceput procedura de vanzare a 56 de apartamente, cu una-trei camere, in Campina, judetul Prahova, prin credite ipotecare, a anuntat Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL), potrivit Business Standard. ANL urmeaza sa vanda un ansamblu de doua blocuri, cu trei nivele, care cuprinde 34 de apartamente cu o camera, 16 apartamente cu doua camere si sase apartamente cu trei camere.

Potrivit unui comunicat al companiei, ANL va organizea la Casa de Cultura a Tineretului din Campina o expozitie in cadrul careia sunt prezentate planurile apartamentelor si sunt oferite toate informatiile necesare legate de acest amplasament. "Cei interesati pot afla informatii detaliate despre locuinte si proiectele ANL in zilele de luni, marti si joi intre orele 10 si 17, iar vineri intre orele 10 si 15", sustin reprezentantii Agentia Nationala pentru Locuinte.

Eliberarea adeverintelor pentru banca se va face in perioada 7 februarie - 29 februarie 2008, iar declaratiile notariale si certificatele de solvabilitate emise de banca se vor depune de catre solicitantii interesati in perioada 1 martie - 15 martie 2008, la Registratura ANL.Potrivit Wall-Street, persoanele care doresc sa contracteze o locuinta in acest cartier trebuie sa fie inscrise in baza de date ANL si sa urmeze procedura de contractare lansata de ANL.

Agentia Nationala pentru Locuinte a finalizat si receptionate in perioada ianuarie - noiembrie 2007 peste 1.600 de locuinte. Pentru 2007, ministerul a alocat peste 217 milioane lei pentru construirea de locuinte destinate tinerilor, iar anul acesta intentioneaza sa investeasca peste 200 milioane de lei in acelasi program.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.