Cativa dezvoltatori imobiliari au inceput sa construiasca sau au anuntat intentii de a incepe sau continua proiecte rezidentiale de mari dimensiuni pe o piata rezidentiala, in care in ultimii ani s-au lansat doar proiecte mici, cu cateva apartamente.

Tagor investeste 34 mil. euro intr-un proiect cu 548 apartamente

Dezvoltatorul Tagor, din Israel, vrea sa construiasca un ansamblu imobiliar format din 12 blocuri, cu 548 de apartamente, in zona Soseaua Alexandria din sud-vestul Bucurestiului, pentru care va investi 34 milioane euro impreuna cu fondul britanic de investitii Patron Capital, scrie Wall-Street.ro.

Primele doua blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date in folosinta in martie 2013. Toate apartamentele din complexul denumit Adora Urban Village se incadreaza in conditiile programului Prima Casa.

Ofer Lieberson, proprietarul Tagor, a explicat pentru Wall-Street.ro, ca a demarat acest proiect pentru ca "exista o cerere din partea consumatorilor pentru apartamentele din gama de pret 40.000-70.000 euro. Exista cerere pentru apartamente de buna calitate, la preturi bune. Constructia a inceput pentru ca suntem convinsi ca avem produsul corect pentru asteptarile consumatorilor, mai ales ca toate apartamentele se incadreaza in Prima Casa".

Adama incepe 200 de noi apartamente

Dezvoltatorul imobiliar Adama va investi 14,1 mil. euro in dezvoltarea a peste 200 de apartamente in Bucuresti, a anuntat compania.

Cele 210 locuinte vor fi incluse in noi faze de constructie ale ansamblurilor Edenia Titan si Evocasa Optima.

"Vrem sa incepem sa construim pentru ca nu mai avem in stoc produsul potrivit. Telul companiei este sa ajunem sa livram, ca medie, in cativa ani, aproximativ 600 de apartamente anual in Romania. Pe piata exista nevoie, insa, pentru proiectul potrivit, la momentul potrivit si la pretul potrivit”, a declarat, anterior, Andreas Holler, membru al boardului executiv al Adama.

Proiectul Edenia Titan cuprinde in total sase cladiri rezidentiale. Prima parte a complexului Edenia, finalizata in 2009 si formata din doua cladiri cu 226 de apartamente a fost vanduta in intregime. Alte 126 de apartamente cu una, doua sau trei camere, vor fi construite in faza a doua a proiectului, in perioada octombrie 2012 - toamna anului 2013.

Citeste si:
Eficiența în industria construcțiilor cu ajutorul utilajelor...
Eficiența în industria...

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.