Curatarea portofoliilor dezvoltatorilor imobiliare a prins avant in ultima perioada, mai multe companii importante din domeniu luand decizii strategice privind soarta unei parti din portofoliu, in acest an.

GTC- Vrem sa ne focusam pe Bucuresti

GTC a anuntat ca vinde mallurile Galleria din Buzau, Piatra Neamt si Suceava, dar si un teren din Galati pe care ar fi urmat sa fie construit tot un mall, scrie Wall-Street.ro.

Decizia dezvoltatorului vine ca urmare a dorintei de a se focusa pe piata din Capitala, a spus Shimon Galon, seful GTC Romania.

Dezvoltatorii rezidentiali vor sa vanda din terenuri, ca sa finanteze alte proiecte

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Hercesa a anuntat ca vrea sa vanda un teren de 20.000, amplasat in zona Pasajului Basarab, vizavi de Carrefour Orhideea, considerat de firma ca fiind “cel mai bine pozitionat pentru o vanzare”, pentru a-si finanta viitoarele investitii din Romania

Aceeasi strategie o aplica si spaniolii de la Gran Via, care au anuntat ca vor sa vanda din terenurile detinute in Capitala pentru a obtine fondurile necesare construitii a 98 de locuinte anul viitor.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.