Proprietarii de apartamente vechi din Bucuresti spera sa isi vanda locuintele cu preturi usor mai bune, dupa trecerea perioadei de vacante si in contextul asteptarii unei cereri mai mari pentru ultimele fonduri din programul Prima Casa.

Atitudinea proprietarilor poate fi pusa si pe seama anunturilor privind epuizarea fondurilor pentru Prima Casa, ceea ce ar putea duce, potrivit oficialilor portalului Anunturiparticulari.ro, la o crestere a cererii, scrie Wall-Street.ro.

Astfel, in acest context, pentru prima oara in acest an, raportul lunar de monitorizare Anunturiparticulari.ro indica cresteri de pret pe toata linia intr-un interval de 30 de zile la garsoniere, apartamente de doua si trei camere.

Exceptie de la aceasta tendinta o fac apartamentele de patru camere pentru care proprietarii au solicitat un pret mai mic cu 2% in luna octombrie. O explicatie in acest sens este insa numarul mai mic de oferte inregistrat lunar pe acest segment.

Luna care tocmai se incheie mai atinge un record: in octombrie, s-a consemnat cel mai mare numar de oferte pentru aceasta perioada a anului din 2009 incoace, nivelul fiind similar lunii septembrie 2012.

Citeste intregul articol pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.