Unele din proiecte imobiliare din Romania, finalizate sau aflate in constructie, au reusit sa aduca pe piata locala un adevarat spectacol in ceea ce priveste designul sau facilitatile oferite.

Sky Tower

Sky Tower, turnul de 137 m, care a devenit cea mai inalta constructie civila din Romania, va fi finalizat complet pana la finalul acestui an si va deveni un punct de referinta al Bucurestiului. Constructia este detinuta de Raiffeisen Property International, scrie Wall-Street.ro.

In cifre, constructia Sky Tower a insemnat:

800 de muncitori;

500 de locuri de parcare subterana;

50.000 metri cubi de beton si 8.300 tone de otel;

17.250 de metri patrati de geamuri;

2.000 km de cabluri;

12.000 corpuri de iluminat;

20 de stalpi de beton pe nivel dispusi radial cu grosimea de 1x1m;

60m adancimea fundatiei.

Electroputere Parc Craiova

Electroputere Parc Craiova, mallul dezvoltat pe platforma industriala Electroputere de Auchan si K&S Development, reprezinta primul centru comercial deschis intr-o fabrica din Romania. Dezvoltatorul a realizat un concept unic pana la ora actuala in Romania, modernizand si reinterpretand elementele specifice unei hale si transformand spatiul intr-un centru comercial modern.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.