Bancile si executorii judecatoresti au adoptat in luna septembrie o strategie de vanzari mai agresiva, in lipsa cumparatorilor.

Directorul comercial al portalului executari.com, Elena Puica, a precizat pentru MEDIAFAX ca proprietatile au fost scoase la vanzare in luna iulie si, in absenta cumparatorilor, pretul a fost redus intr-o prima faza cu 25% si apoi cu 50%, relateaza

"Sunt acum la vanzare garsoniere la preturi spectaculoase, incepand de la 3.400 de euro, in anumite orase mai mici din tara. Piata executarilor silite abunda in oferte imobiliare, de la terenuri si pana la apartamente sau vile, dar cele mai bune preturi la ora actuala sunt in mod cert cele ale garsonierelor si apartamentelor", a declarat Puica, intr-un comunicat.

Exemple de pe executari.com:
O garsoniera in Lupeni de 25 de metri patrati - 3.400 de euro;
O garsoniera de 22 de metri patrati in Buzau - 5.000 de euro;
Un apartament cu doua camere de 48 metri patrati in Buftea - 26.000 de euro;
Un apartament cu doua camere pe Bulevardul Iuliu Maniu - 39.000 de euro;
Casa in Bucuresti, sectorul 5 - 37.000 de euro.

"Avem pe site si cazuri de executari silite mai putin obisnuite. Unul este al unui apartament cu trei camere, 70 metri patrati, situat in Drumul Taberei Bucuresti, din care este scoasa la vanzare doar jumatate din suprafata in schimbul sumei de 33.000 de euro plus TVA", a adaugat reprezentantul portalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.