Pe primul loc, in topul chiriilor pe zone, pentru spatiile de birouri din centrele de afaceri conduce zona de centru-nord, cu o chirie medie de 14,23 euro/mp/luna.

Pe locul doi se afla zona ultracentrala, cu o chirie medie de 13,17 euro/mp/luna si pe locul trei de zona de nord, cu o chirie medie de 11,74 euro/mp/luna.

Conform comunicatului de presa emis de ESOP, locurile patru si cinci sunt foarte apropiate ca nivel al chiriei: zona de est, cu un nivel mediu de 10,30 euro/mp/luna, zona de vest, cu o chirie medie de 10,19 euro/mp/luna.

Cele mai ieftine chirii din cladiri de afaceri se gasesc in Sud, in zone precum 13 Septembrie, Budapesta, Cosbuc, Maria Rosetti, Timpuri Noi, Drumul Sarii, Berceni, Tineretului, Oltenitei, Calea Vacaresti, Marasesti, Calea Rahovei.

Daca in centrele de afaceri, chiria medie din Nord (din zone precum Pipera, Baneasa, Aerogarii, Bucurestii Noi, Chitila, Sisesti, Lacul Tei, Otopeni) se afla pe locul trei in clasament, in cazul vilelor, chiria medie este pe ultimul loc, adica al saselea si, ca urmare, este si cea mai accesibila - 7,41 euro/mp/luna.

In clasamentul chiriilor pe zone pentru vile, prima pozitie este ocupata de zona ultracentrala, cu o chirie medie de 11,48 euro/mp/luna. Locul doi este ocupat de zona central-nord, cu o chirie de 11,44 euro/mp/luna. Pozitiile trei, patru si cinci sunt ocupate, in ordine descrescatoare, de: vest - 10,20 euro/mp/luna, est - 9,33 euro/mp/luna, sud - 8,19 euro/mp/luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.