Drumul Taberei este cartierul bucurestean care a inregistrat cele mai mici fluctuatii de pret in interval de un an pe segmentul inchirierilor.

Luna aprilie a acestui an a adus per total o usoara scadere a chiriilor medii solicitate de proprietari, modificari insignifiante comparativ cu lunile anterioare si firesti pe o piata stabila. Exceptie au facut apartamentele de 4 camere care au inregistrat o chirie medie in crestere cu 2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui raport realizat de anunturiparticulari.ro.

Drumul Taberei se dovedeste a fi cea mai constanta zona in ceea ce priveste chiriile solicitate de proprietari. Facand o comparatie cu luna aprilie a anului trecut, fluctuatiile sunt la nivelul a cativa euro, iar pe tot parcursul intervalului analizat (12 luni), nu se inregistreaza diferente mai mari de 25 euro.

In cazul garsonierelor, preturile chiriilor au scazut cu 5 euro, de la 221 euro, la 216 euro in aprilie 2012. Chiriile pentru apartamentele de 2 camere au ramas la aceeasi valoare, respectiv 273 euro.

Cea mai mare diferenta s-a inregistrat in cazul apartamentelor de trei camere, unde chiriile au urcat cu circa 15 euro, pana la 355 euro.

Si chiriile pentru apartamentele de 4 camere au inregistrat o crestere fata de valoarea de anului trecut, ajungand de la o medie de 363 euro pana la 368 euro/luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.