Chiriile locuintelor au scazut usor sau chiar au crescut anul trecut, desi fata de 2009 diferentele sunt de peste 20%. Vezi cum au evoluat chiriile apartamentelor in marile orase din tara.

Bucuresti

Chiriile medii cerute pentru garsonierele din Bucuresti au scazut in ultimii doi ani cu 12-16% potrivit datelor furnizate Wall-Street.ro. Fata de anul trecut insa, scaderile sunt aproape insesizabile, in prezent o garsoniera din Bucuresti fiind scoasa la inchiriat pentru 220-280 euro/luna.

Constanta

In Constanta, chiriile garsonierele au coborat cu 13-16% in ultimii doi ani si au stagnat in 2011, osciland intre 150 si 175 euro/luna.

Pentru apartamentele cu doua camere, scaderile au fost cuprinse intre 9-20% in ultimii doi ani, fara ca 2011 sa aduca noi fluctuatii. Astfel, in prezent, un apartament cu doua camere din Constanta poate fi inchiriat cu 200-240 euro/luna.

Afla mai multe detalii pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.