O casa din Transilvania a ajuns recent sa fie promovata de cotidianul New York Times, dupa ce proprietatea a fost scoasa la vanzare pentru prima data in vara acestui an, pentru suma de 350.000 euro.

Casa se afla in localitatea Apoldu de Sus, din judetul Sibiu si a fost construita in anii 1930, scrie New York Times. Familia Petrache a cumparat locuinta in anul 2008 si a investit in total circa 350.000 de euro.

In vara, proprietatea a fost scoasa la vanzare pe site-ul viviun.com, intrucat cei doi soti au decis sa se concentreze asupra afacerilor pe care le au in peisagistica si agricultura.

“Casa a costat 50.000 euro, iar investitiile au fost peste 300.000 euro. In prezent, locuinta este deschisa doar prietenilor si familiei, din decizia noastra”, a declarat, pentru Wall-Street.ro, Ioana Petrache, proprietara locuintei.

In urma articolului din New York Times, proprietarii au primit mai multe oferte de cumparare, inclusiv de la investitori romani, insa spun ca nu vor sa vanda in orice conditii.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.