Dezvoltatorul Impact Developer & Contractor SA a lansat garsoniera cu perete rotativ, sau "garsoniera cu trei camere" al carei pret nu depaseste 40.000 euro. Vezi cum arata.

Locuinta are o suprafata de 27 mp utili si face parte din proiectul Greenfield, iar compania spera sa vanda 20 de astfel de garsoniere.

"In prezent, un dezvoltator vinde 200 de apartamente intr-un an. Daca vom vinde 20 de garsoniere cu perete rotativ, astfel incat sa ne aduca un aport de 10%, eu cred ca este bine”, a declarat Dan Ioan Popp, presedintele dezvoltatorului Impact, potrivit Wall-Street.


Prima garsoniera de acest tip se afla la parterul unui bloc din cadrul proiectului Greenfield, amplasat in apropiere de Gradina Zoologica, din nordul Capitalei. Locuinta are o suprata utila de 27 mp si 36 mp construiti, iar dezvoltatorul isi propune sa vanda circa 20 de garsoniere cu perete rotativ, pretul fiind de 40.000 euro cu TVA inclus.

De asemenea, "E celebra garsoniera din Hong Kong cu 24 de functionalitati, dar necesita o organizare mai mare si e prea complicata. Noi am sesizat un interes pentru lucruri mai sofisticate si bineinteles, bugetul mai restrans. Aceast prototip mai necesita imbunatatiri, insa cererea va da sens proiectului nostru“, a mai declarat Dan Ioan Popp, presedintele companiei, conform Capital.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.