Afla care sunt centrle comerciale pe care nu trebuie sa le ratezi, atunci cand vizitezi capitala Marii Britanii!
In topul celor mai mari zece mall-uri din Marea Britanie, doar un singur proiect se afla in Londra: Westfield, deschis in urma cu doi ani. Astfel, cele mai mari centre comerciale sunt amplasate in afara capitalei. In ceea ce priveste Londra, printre cele mai importante mall-uri aflate in interiorul orasului, alaturi de gigantul Westfield, se numara: Brent Cross, Centrale, Whitgift si The Glades.
  • Westfield London
Cu o suprafata de 150.000 mp, desfasurata pe cinci niveluri si o investitie estimata la 1,87 miliarde de euro, Westfield London este cel mai mare mall din Londra, fiind detinut de Westfield Group.

Proiectul a fost deschis in toamna anului 2008 si are peste 280 de magazine, 47 de restaurante, 14 sali de cinema si 4.500 locuri de parcare, fiind amplasat in vestul Londrei.

Printre chiriasii centrului comercial se numara: H&M , Debenhams, Next, Marks and Spencer, House of Fraser, Waitrose, Bershka, Burberry, Desigual, Hugo Boss, Jaeger, Louis Vuitton, Prada, Zara, Apple, care a deschis in Westfield cel mai mare magazin al sau la nivel global, Deichmann, Calvin Klein Jeans si Lacoste.

  • Centrale
Amplasat in nordul Londrei, centrul comercial Centrale a fost inaugurat in anul 2004, in locul proiectului Drummond Centre, care a fost inchis.

Centrale este detinut de compania de investitii St Martins Property Group, aceeasi care detine si mall-ul Cevahir din Istanbul, si are o suprafata de circa 76.200 mp, desfasurata pe patru niveluri.

Printre chiriasii sai se numara: Debenhams, H&M, Jane Norman, Next, Zara, Aldo, McDonald's, Starbucks, House of Fraser si India Dining Tapas.

Citeste articolul integral pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.