Garsonierele s-au ieftinit cel mai mult la nivel national, cu o scadere de la 1.287 euro/mp, valoare inregistrata in prima saptamana a acestui an, la 1.194 euro/mp, cat s-a inregistrat la jumatatea lunii iulie.
  • Bucuresti:
Garsonierele vechi din Bucuresti s-au ieftinit cu 8,2% de la inceputul anului si pana in prezent, de la 1.384 euro/mp la 1.271 euro/mp, in timp ce, la nivel national, pretul mediu al acestora s-a micsorat cu 7,2%, de la 1.287 euro/mp la 1.194 euro/mp, a anuntat imobiliare.ro. In ceea ce priveste apartamentele vechi cu doua camere din Bucuresti, acestea sunt in prezent cu 7,3% mai ieftine decat la inceputul anului, apartamentele vechi cu trei camere, cu 4,5%, iar pretul apartamentelor vechi cu patru camere a scazut cu 7%.
  • Brasov:
In Brasov, cel mai mult s-au ieftinit apartamentele vechi cu doua camere, al caror pret solicitat de proprietari a scazut cu 3,5% in intervalul analizat. Apartamentele vechi cu o camera s-au ieftinit cu 2,9%. Si apartamentele vechi cu patru camere din Brasov au suferit o usoara ieftinire de la inceputul anului pana in prezent.
  • Cluj Napoca:
In Cluj-Napoca, de la inceputul anului, cu exceptia apartamentelor mari, cu patru camere, preturile cerute pentru apartamentele vechi au crescut aproape constant.

Cel mai mult s-au scumpit apartamentele vechi cu doua camere, cu 5,9%, urmate de cele cu o camera, cu 1%. Preturile apartamentelor vechi cu trei camere a ramas aproape neschimbat, evolutia inregistrata fiind de +0,3%


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.