Nivelul chiriilor pentru apartamentele din Bucuresti a scazut, in medie, cu 8% in prima jumatate a anului, cele mai afectate fiind locuintele cu patru camere.
  • Astfel, pentru o garsoniera, chiria medie in luna iunie a fost de 250 euro, cu 4% mai mica decat in luna ianuarie, scrie Wall-Street.
  • Pentru un apartament cu doua camere, in iunie a fost solicitat o chirie medie de 350 euro, cu 5% mai redusa fata de inceputul anului, cand proprietarii cereau 370 euro, arata o analizata realizata de portalul imobiliar anunturiparticulari.ro.
  • Scaderi mai mari au fost inregistrate de apartamentele cu trei camere, unde pretul de inchiriere a scazut cu 10% in primul semestru. Daca la inceputul anului, proprietarii solicitau in medie un pret de 540 de euro, in luna iunie chiriile au ajuns la 490 euro in iunie.
  • Apartamentele cu patru camere au suferit cele mai mari deprecieri, chiria medie coborand cu 15% in sase luni, de la 770 de euro in ianuarie, la 660 de euro in luna iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.