Magazinul Cocor, amplasat in centrul Bucurestiului, se va redeschide in luna septembrie, dupa ce fost inchis doi ani pentru lucrari de renovare si extindere, care au necesitat o investitie de 24,5 milioane de euro plus TVA.

Actionarii Cocor Bucuresti, compania care detine centrul comercial, au inchis magazinul in luna mai 2008 pentru lucrari de renovare si extindere, redeschiderea fiind anuntata initial pentru luna octombrie 2009. Dupa mai multe amanari, noul termen a fost stabilit pentru luna septembrie, in prezent magazinul fiind inchiriat in proportie de 74%, la o chirie medie de 58,35 euro/mp, scrie Wall-Street.ro.

“Consolidarea magazinului Cocor a fost necesara deoarece, fiind construit in anul 1970, nu mai era o cladire sigura din punct de vedere seismic. Pe langa consolidarea seismica, suprafata construita a crescut de la 10.000 mp la 25.000 mp, iar suprafata inchiriabila a crescut de la 6.000 mp la 10.000 mp”, au explicat reprezentantii companiei.

Brandul magazinului a fost schimbat in Cocor Department Store, iar targetul este compus din populatia cu venituri de peste 2.500 euro/persoana/luna, potrivit raportului mentionat. Printre cei 90 de chiriasi ai proiectului se numara: Laura Biagiotti, Calvin Klein Jeans, Carmens, Carlo Ventini, Caprice, Diesel, Eden Spa, Mastai Ferretti, Ferromoda si Yokko.

Mai multe detalii despre deschiderea magazinului Cocor cititi in Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.