In premiera pe piata din Romania, cei interesati de cumpararea, vinderea sau inchirierea de locuinte pot vizualiza si publica anunturi imobiliare, direct de pe telefonul mobil.

Portalul www.casefaraintermediari.ro a lansat pentru piata locala de servicii imobiliare versiunea specializata m.casefaraintermediari.ro.

Versiunea pentru mobil m.casefaraintermediari.ro ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza mii de anunturi imobiliare, de a contacta peste 3000 de proprietari cu anunturi reale dar si de a publica un anunt nou, direct de pe telefonul mobil. Singura conditie pentru a putea folosi aplicatia m.casefaraintermediari.ro este ca telefonul portabil al utilizatorului sa aiba conexiune activa la Internet. Accesul utilizatorilor la versiunea pentru mobil este gratuit.

"Inca din momentul lansarii www.casefaraintermediari.ro in urma cu trei ani, strategia noastra pentru dezvoltarea portalului s-a bazat pe un singur pilon, esential din punctul nostru de vedere: promisiunea de a inova constant, atat la nivelul produsului oferit, dar si la nivelul mediilor si mijloacelor prin care comunicam serviciile utilizatorilor nostri. Relansarea casefaraintermediari.ro de la finalul lui 2009 si acum crearea versiunii pentru mobil m.casefaraintermediari.ro sunt dovezi ale efortului nostru sustinut de a ne reinventa continuu, de a tine pasul cu inovatia in new media pentru a facilita contactul rapid, in timp real, dintre vanzatori si cumparatori, o dovada ca ne tinem promisiunea fata de noi si fata de clientii nostri” a declarat Gabriela Carmen Enescu, director general al www.casefaraintermediari.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.