Sunt bogati, sunt celebri, conduc afaceri de succes si detin averi impresionante. Unde se retrag cei mai bogati oameni ai planetei dupa o zi de facut milioane de dolari?

Bill Gates - fondatorul Microsoft
Avere: 53 mld. dolari

Cel mai bogat american si al doilea bogat al lumii, locuieste intr-un palat tehnologizat, construit pe o colina din Medina, Washington. Casa miliardarului are o suprafata de 6.100 de metri patrati si o curte de 2,1 hectare. Gates a platit pentru teren suma de 2 milioane de dolari, scrie Money.ro. Constructia impozantei locuinte a durat sapte ani.

Warren Buffett - investitor in piata de capital

Avere: 47 mld. dolari

Miliardarul de 79 de ani, poreclit "oracolul din Omaha", Warren Buffett, locuieste din 1958 in aceeasi casa. Resedinta, pe care a platit 31.500 de dolari, are cinci dormitoare si o suprafata de numai 465 de metri patrati, de 13 ori mai mica fata de impunatoarea locuinta a lui Gates.

Lakshmi Mittal - Presedintele ArcelorMittal

Avere: 28,7 mld. dolari

In 2004 Mittal a platit 128 milioane de dolari pentru locuinta sa cu 12 dormitoare din selectul cartier Kensington, din Londra. Pe langa o piscina interioara si o baie turceasca, resedinta lui Lakshmi Mittal dispune de un garaj pentru 20 de masini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.